Synpunkter

LÄS MER

Katrineholms kommun har som mål att ge en bra service och ett gott bemötande till dig som medborgare. Om det är något i vår verksamhet som du har synpunkter på vill vi gärna veta det. Du kan lämna dina synpunkter genom att använda vår e-tjänst eller ladda ned en blankett som finns till höger. Vill du hellre skriva brev, ringa eller prata med oss personligen går det lika bra. Starta e-tjänsten för att lämna dina synpunkter.

Din synpunkt skickas till den verksamhet som den berör. Du får svar inom 14 arbetsdagar.

Synpunkter och klagomål på förskola och skola

Här kan du lämna synpunkter och klagomål på kommunens förskolor och skolor. Det kan du göra genom att antingen starta e-tjänsten och lämna in dina synpunkter och klagomål digitalt. Eller så kan du ladda ned, fylla i och skicka in en blankett. Blanketten hittar du till höger under "Hämta blankett". Din synpunkt/klagomål skickas till den chef som synpunkten/klagomålet gäller. Du får svar inom cirka 4 veckor. 

Synpunkter och klagomål på kommunens hälso- och sjukvård

Du kan lämna synpunkter och klagomål på kommunens hälso- och sjukvård genom att starta e-tjänsten eller ladda ned en blankett som finns till höger. 
Din synpunkt eller klagomål skickas till den verksamhets-/enhetschef som synpunkterna/klagomålen gäller. Du får svar inom cirka 4 veckor. Sekretess gäller inom vård- och omsorgsförvaltningen.

Förslag på investering från en förening

Du kan också lämna förslag på investering från en förening som tillhör service- och tekniknämndens ansvarsområde. Det kan vara ett motionsspår, utrustning i en idrottshall eller liknande.

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa