Drömprojekt fokus hälsa

Den här tjänsten kräver inloggning
LÄS MER

Katrineholm ska må bättre! Det är målet för Hälsoåret 2022, en satsning för att förbättra hälsan för alla som bor, jobbar, besöker eller verkar i Katrineholms kommun. 

Hälsan och hur vi mår påverkas av många saker. Kost, motion och goda levnadsvanor är viktigt men också möjligheter till social gemenskap, personlig utveckling, upplevelser, kultur och nya intressen. Genom inspiration, aktiviteter och kunskap vill vi ge alla katrineholmare nycklarna till en bättre hälsa. Det kan vi bara lyckas med om vi är många som hjälps åt. Därför vill Katrineholms kommun under Hälsoåret 2022 uppmuntra alla att bidra till en kraftsamling för att Katrineholm ska må bättre!

Har du en idé som rör hälsa som du vill förverkliga? Genom satsningen ”drömprojekt fokus hälsa” kan du eller din förening söka stöd för att genomföra olika projekt, arrangemang eller aktiviteter under Hälsoåret 2022. Varje projekt kan få max 50 000 kronor. Vi ser gärna att du söker finansiering på andra håll också.

Ansökningar om stöd till drömprojekt fokus hälsa kommer att hanteras i tre ansökningsomgångar. Den första ansökningsperioden pågår till och med 28 februari 2022, beslut kring dessa ansökningar meddelas i mars. Den andra ansökningsperioden pågår från 1 april till och med 30 april 2022, beslut kring dessa ansökningar meddelas i maj. Den tredje ansökningsperioden pågår från 1 augusti till och med 31 augusti 2022, beslut kring dessa ansökningar meddelas i september.

Mer om villkoren kan du läsa här: www.katrineholm.se/dromprojektvillkor

Frågor om e-tjänsten

Anna Marnell
Anna.Marnell@katrineholm.se

Personuppgiftsansvarig

Kommunstyrelsen
kommunen@katrineholm.se

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa